Pige der kigger direkte ind i kameraet. Bag hende står en flok jævnaldrende.

Om HØRT

Bliv hørt. Altid.

HØRT er et anonymt rådgivningstilbud til unge i alderen 15-24 år. På HØRT sidder vores professionelle rådgivere klar til at tale med dig om de svære tanker og følelser, som du går med. På HØRT er du 100% anonym og HØRT lukker aldrig – vi har åben hele døgnet alle ugens dage.   

Hos os skal du føle dig hørt, forstået og accepteret. 
Hvad enten du savner nogle at tale med, viden om dine rettigheder eller mod til at handle på din situation, har vi tid og opmærksomhed på dig, når du har brug for det. Du er ikke alene.

HØRT udspringer af BørneTelefonen og Børns Vilkår og er en bevægelse mod det gode ungeliv.  
Vi udfordrer og forandrer rammer og vilkår ved at sætte unges trivsel på dagsordenen. 

Vi sidder klar til at lytte og hjælpe dig. 

Tanker om Klimabekymringer

Går du med nogle tanker om klimabekymringer, så log ind på gruppechatten i aften, hvor du kan chatte med andre unge om dine og deres tanker.  

GOD STIL I GRUPPECHATTEN:

  • Hold den gode tone
  • Respektér hinanden
  • Deltag aktivt i samtalen 
  • Ingen spørgsmål er dumme
  • Husk at du er anonym 

Privatlivspolitik for gruppechatten

Memo

HVAD FYLDER
HOS DIG LIGE NU?

Mange gange kan det hjælpe på mylderet af tanker i hovedet at skrive tankerne ned eller sige dem højt. Her i Memo kan du gøre det helt anonymt.

Skriv eller læg en talebesked - vi er klar til tale med dig, hvis du brug for det. Du kan regne med svar indenfor 2 hverdage. Kan det ikke vente så længe? Prøv i stedet Chatten

eller

Ikke helt klar til at tale med os endnu? Du kan også starte med at sætte ord på dine tanker på din egen private og anonyme profil.

Du kan vælge at holde dine noter helt for dig selv. Men får du lyst til at tale med nogen om dem, kan du også senere sende dem ind til Memo-rådgiver

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat