Pige der kigger direkte ind i kameraet. Bag hende står en flok jævnaldrende.

Om HØRT

Bliv hørt. Altid.

HØRT er et anonymt rådgivningstilbud til dig, der oplever udfordringer. På HØRT sidder vores professionelle rådgivere klar til at skrive med dig om både store og små problemer. På HØRT er du 100% anonym og HØRT lukker aldrig – vi har åben hele døgnet alle ugens dage.   

Hos os skal du føle dig hørt, forstået og accepteret. 
Hvad enten du savner nogle at tale med, viden om dine rettigheder eller mod til at handle på din situation, har vi tid og opmærksomhed på dig, når du har brug for det. Du er ikke alene. 

HØRT udspringer af BørneTelefonen og Børns Vilkår og er en bevægelse mod det gode ungeliv.  
Vi udfordrer og forandrer rammer og vilkår ved at sætte unges trivsel på dagsordenen. 

Vi sidder klar til at lytte og hjælpe dig. 

Tanker om min kønsidentitet 

Mange unge med anden kønsidentitet holder det hemmeligt i frygt for ikke at blive accepteret. Det kan føles stort og skræmmende at være i tvivl om sin kønsidentitet og når man ikke føler, man passer ind i samfundets kønsnormer, kan mange måske få en oplevelse af rodløshed og forkerthed. Mange unge har derfor et naturligt behov for at tale om deres egen og andres forståelser og oplevelser vedr. køn og kønsidentitet. 

  • Hvad gør man hvis man oplever at ens biologiske køn, det tildelte køn ved fødslen, ikke stemmer overens med det sociale køn, altså personers egen oplevelse af sit køn? 
  • Hvordan finder man egentlig sin kønsidentitet?   

Denne uges gruppechat handler om, de tanker man kan have omkring ens kønsidentitet. om end man er i tvivl om ens kønsidentitet, eller måske blot har lyst til at tale med andre unge om køn og kønsidentitet.  

 

Privatlivspolitik for gruppechatten

Memo

HVAD FYLDER
HOS DIG LIGE NU?

Mange gange kan det hjælpe på mylderet af tanker i hovedet at skrive tankerne ned eller sige dem højt. Her i Memo kan du gøre det helt anonymt.

Du kan både indtale eller skrive dine tanker ned, og du bestemmer selv om du vil holde dine noter privat på din egen profil eller dele dem med en rådgiver. Vi er klar til hjælpe dig, hvis du brug for det

eller

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat