Hør andre

Jeg vil ikke skamme mig over mine ar

En ud af 7 unge drenge har skadet sig selv

Man skal ikke sættes i bås pga. en diagnose

Fortæl dine nærmeste om diagnosen

Du er på ingen måde forkert, klam eller skyldig

Jeg føler, at ADHD er en styrke

Jeg er nødt til at være et step foran min angst

Freja lider af generaliseret angst. Hør Freja fortælle om hvordan hun tackler sin angst, der desværre styrer hendes liv med hård hånd.

Freja har angst

Freja skal ikke noget. Hun skal bare være derhjemme – ligesom hun var i går, i forgårs og dagen før det. Ligesom hun har været de sidste mange år. Freja lider af generaliseret angst og angsten styrer ofte hendes liv. Men Freja kæmper mod angsten, blandt andet ved at udfordre den – i små bidder.

Freja er i behandling for sin angst, men det har også hjulpet at tackle angsten ved at være åben om sygdommen over for venner og familie.  

Der findes mange typer og årsager til angst. Her kan du se Freja fortælling om generaliseret angst.

Tanker om ensomhed

Ensomhed er helt normalt og rammer os alle sammen. Unge er faktisk den gruppe i befolkningen, der oftest oplever ensomhed. Ensomhed kan have mange årsager - mange udtryk og reaktioner. Vores sociale behov varierer også fra person til person. Nogle unge har udelukkende brug for en eller to gode venner, mens andre har behov for at være en del af en større gruppe. Man kan også føle sig ensom, selvom man er sammen med nogen, mens andre oplever at der slet ikke er nogen, de kan kalde deres ven. 

Kan du genkende dét at opleve ensomhed, eller er du nysgerrig og gør dig tanker om ensomhed? Så har du mulighed for at snakke med andre unge hver aften i Gruppechatten fra kl. 20-21. 

Gruppechatten er et anonymt samtaletilbud, hvor det er muligt for dig at chatte med op til 6 andre unge ad gangen om de ting, der sommetider fylder i ungdomslivet. 

GOD STIL I GRUPPECHATTEN:

  • Hold den gode tone
  • Respektér hinanden
  • Deltag aktivt i samtalen 
  • Ingen spørgsmål er dumme
  • Husk at du er anonym 

Privatlivspolitik for gruppechatten

Memo

HVAD FYLDER
HOS DIG LIGE NU?

Mange gange kan det hjælpe på mylderet af tanker i hovedet at skrive tankerne ned eller sige dem højt. Her i Memo kan du gøre det helt anonymt.

Du kan både indtale eller skrive dine tanker ned, og du bestemmer selv om du vil holde dine noter privat på din egen profil eller dele dem med en rådgiver. Vi er klar til hjælpe dig, hvis du brug for det

eller

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat