Hør andre

Hun har slået op til fordel for mig

Alle starter et sted

Jeres råd til at elske sin krop

Skal vi markere redigerede billeder?

Det er en ærgerlig start på livet, hvis man ikke er tryg ved sin krop

3 gode råd til at elske sin krop

Jeg er nødt til at være et step foran min angst

Freja lider af generaliseret angst. Hør Freja fortælle om hvordan hun tackler sin angst, der desværre styrer hendes liv med hård hånd.

Freja har angst

Freja skal ikke noget. Hun skal bare være derhjemme – ligesom hun var i går, i forgårs og dagen før det. Ligesom hun har været de sidste mange år. Freja lider af generaliseret angst og angsten styrer ofte hendes liv. Men Freja kæmper mod angsten, blandt andet ved at udfordre den – i små bidder.

Freja er i behandling for sin angst, men det har også hjulpet at tackle angsten ved at være åben om sygdommen over for venner og familie.  

Der findes mange typer og årsager til angst. Her kan du se Freja fortælling om generaliseret angst.

Knuste drømme – Hvad skal jeg med mit liv?

Er du faret vild og har mistet retningen? Kom du ikke ind på dit drømmestudie eller var drømmestudiet alligevel ikke det helt det rigtige? Måske du bare har fået knust en drøm

I løbet af et helt liv oplever vi alle at få knust en drøm eller et håb. Om det er drømmejobbet, i kærligheden eller noget helt tredje, så er der kun en tig som er sikkert. Vi kommer alle til at være i tvivl om hvad vi skal med vores liv. Så fortvivl ikke, for er du ikke alene. Der er nemlig flere og flere unge der oplever frustrationer over ikke at vide hvad de skal med deres liv.

Kan du genkende noget det, så log på gruppechatten i aften, hvor du kan chatte med andre unge om dine tanker, tvivl, tips og ideer omkring dine knuste drømme. Det kan nemlig være en god at lytte til andre og du kan måske faktisk gøre en forskel ved at dele dine tanker.

Gruppechatten er et anonymt samtaletilbud, hvor det er muligt for dig at chatte med op til 10 andre unge ad gangen om de ting, der sommetider fylder i ungdomslivet.

I alle gruppechats er der en facilitator til stede, som sørger for at samtalen forløber trygt for alle deltagere.

GOD STIL I GRUPPECHATTEN:

  • Hold den gode tone
  • Respektér hinanden
  • Deltag aktivt i samtalen 
  • Ingen spørgsmål er dumme
  • Husk at du er anonym 

Privatlivspolitik for gruppechatten

Memo

HVAD FYLDER
HOS DIG LIGE NU?

Mange gange kan det hjælpe på mylderet af tanker i hovedet at skrive tankerne ned eller sige dem højt. Her i Memo kan du gøre det helt anonymt.

Skriv eller læg en talebesked - vi er klar til tale med dig, hvis du brug for det. Du kan regne med svar indenfor 2 hverdage. Kan det ikke vente så længe? Prøv i stedet Chatten

eller

Ikke helt klar til at tale med os endnu? Du kan også starte med at sætte ord på dine tanker på din egen private og anonyme profil.

Du kan vælge at holde dine noter helt for dig selv. Men får du lyst til at tale med nogen om dem, kan du også senere sende dem ind til Memo-rådgiver

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat