Hør andre

Jeg kommer ikke til at fortryde det valg

Du ser ikke, at jeg er barn af en misbruger

Jeg har prøvet at tale med mine forældre om det, men de kan ikke selv se, hvad de gør forkert.

Jeg hader mine forældre

Har prøvet at date andre for at glemme ham, men jeg ender altid samme sted.

Jeg er nødt til at være et step foran min angst

Freja lider af generaliseret angst. Hør Freja fortælle om hvordan hun tackler sin angst, der desværre styrer hendes liv med hård hånd.

Freja har angst

Freja skal ikke noget. Hun skal bare være derhjemme – ligesom hun var i går, i forgårs og dagen før det. Ligesom hun har været de sidste mange år. Freja lider af generaliseret angst og angsten styrer ofte hendes liv. Men Freja kæmper mod angsten, blandt andet ved at udfordre den – i små bidder.

Freja er i behandling for sin angst, men det har også hjulpet at tackle angsten ved at være åben om sygdommen over for venner og familie.  

Der findes mange typer og årsager til angst. Her kan du se Freja fortælling om generaliseret angst.

Tanker om min kønsidentitet 

Mange unge med anden kønsidentitet holder det hemmeligt i frygt for ikke at blive accepteret. Det kan føles stort og skræmmende at være i tvivl om sin kønsidentitet og når man ikke føler, man passer ind i samfundets kønsnormer, kan mange måske få en oplevelse af rodløshed og forkerthed. Mange unge har derfor et naturligt behov for at tale om deres egen og andres forståelser og oplevelser vedr. køn og kønsidentitet. 

  • Hvad gør man hvis man oplever at ens biologiske køn, det tildelte køn ved fødslen, ikke stemmer overens med det sociale køn, altså personers egen oplevelse af sit køn? 
  • Hvordan finder man egentlig sin kønsidentitet?   

Denne uges gruppechat handler om, de tanker man kan have omkring ens kønsidentitet. om end man er i tvivl om ens kønsidentitet, eller måske blot har lyst til at tale med andre unge om køn og kønsidentitet.  

 

Privatlivspolitik for gruppechatten

Memo

HVAD FYLDER
HOS DIG LIGE NU?

Mange gange kan det hjælpe på mylderet af tanker i hovedet at skrive tankerne ned eller sige dem højt. Her i Memo kan du gøre det helt anonymt.

Du kan både indtale eller skrive dine tanker ned, og du bestemmer selv om du vil holde dine noter privat på din egen profil eller dele dem med en rådgiver. Vi er klar til hjælpe dig, hvis du brug for det

eller

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat