Chat med os

På HØRT kan du chatte fortroligt med en professionel rådgiver, der har erfaring med rådgivning om alt fra små til store problemer. Hos os er du 100% anonym, og du kan få chatrådgivning døgnet rundt, alle ugens dage, hele året. Vi sidder klar til at lytte og hjælpe dig.

Skriv med andre unge, som oplever de samme problemer som dig

I Gruppechatten kan du skrive sammen med andre unge, som måske kender til nogle af de samme udfordringer, som dig. Måske du synes, at det er sygt svært at dele dine tanker om de udfordringer, som livet byder på, med folk, som du kender. Måske har du selv lidt svært ved at sætte ord på dine følelser og tanker, fordi du ikke rigtig har hørt andre tale om det før.

Uanset hvad, kan det nogle gange være rigtig rart, at få nye perspektiver på sine tanker og følelser fra folk, man ikke kender. I Gruppechatten er du 100% anonym og en uddannet frivillig fra HØRT faciliterer samtalen, så du kan føle dig tryg.  

Gruppechatten er åben hver aften fra kl. 20- 21, og der er plads til seks deltagere i chatten

Pige der indtaler en memobesked på sin telefon

Memo

Nogle gange kan hovedet være fyldt med tanker. Det kan ofte hjælpe på de mange tanker, når man siger dem højt eller skriver dem ned. I Memo kan du indtale eller skrive beskeder, som du enten gemmer på en anonym profil, eller sender direkte og anonymt til en rådgiver. 

Vælger du at gemme beskederne på en anonym profil, kan du vende tilbage til dem på et senere tidspunkt. Hvis du har lyst til at tale med nogen om dine tanker, kan du dele dine beskeder med en af HØRTs rådgivere og få hjælp til det, du har det svært med. Har du lyst, kan rådgiveren vende tilbage en uges tid efter jeres samtale og høre, hvordan det går med dig. I Memo er det helt op til dig, om det kun er dig, der ser dine beskeder, eller du deler beskederne med en rådgiver. Du bestemmer også selv, om du ønsker, at rådgiveren skal vende tilbage til dig efter jeres samtale.

To piger der taler sammen for foden af en trappe

Få en bisidder

En bisidder er en rådgiver fra HØRT, der kan hjælpe med at sætte ord på dine tanker og ønsker i mødet med kommunen eller familieretshuset. Vi kan både hjælpe med at tage kontakt til kommunen og gå med til møder. Det er helt gratis.

Når du får en bisidder, skal du fortælle os dit navn, adresse og telefonnummer. Det betyder, at du ikke er anonym.

Eller ring på 35 55 55 59

Tanker om min kønsidentitet 

Mange unge med anden kønsidentitet holder det hemmeligt i frygt for ikke at blive accepteret. Det kan føles stort og skræmmende at være i tvivl om sin kønsidentitet og når man ikke føler, man passer ind i samfundets kønsnormer, kan mange måske få en oplevelse af rodløshed og forkerthed. Mange unge har derfor et naturligt behov for at tale om deres egen og andres forståelser og oplevelser vedr. køn og kønsidentitet. 

  • Hvad gør man hvis man oplever at ens biologiske køn, det tildelte køn ved fødslen, ikke stemmer overens med det sociale køn, altså personers egen oplevelse af sit køn? 
  • Hvordan finder man egentlig sin kønsidentitet?   

Denne uges gruppechat handler om, de tanker man kan have omkring ens kønsidentitet. om end man er i tvivl om ens kønsidentitet, eller måske blot har lyst til at tale med andre unge om køn og kønsidentitet.  

 

Privatlivspolitik for gruppechatten

Memo

HVAD FYLDER
HOS DIG LIGE NU?

Mange gange kan det hjælpe på mylderet af tanker i hovedet at skrive tankerne ned eller sige dem højt. Her i Memo kan du gøre det helt anonymt.

Du kan både indtale eller skrive dine tanker ned, og du bestemmer selv om du vil holde dine noter privat på din egen profil eller dele dem med en rådgiver. Vi er klar til hjælpe dig, hvis du brug for det

eller

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat