Chat med os

På HØRT kan unge i alderen 15-24 år chatte fortroligt med en professionel rådgiver, der har erfaring med rådgivning om alt fra små til store problemer. Hos os er du 100% anonym, og du kan få rådgivning døgnet rundt, alle ugens dage, hele året. Vi sidder klar på chatten til at lytte og hjælpe dig.

Pige og dreng kigger på telefon

Chat med andre unge

I gruppechatten kan du chatte med andre unge, der måske står over for de samme udfordringer som dig. Livet kan være fyldt med forvirrende tanker, og det kan være svært at sætte ord på følelser.

På gruppechatten er du 100% anonym, så du frit kan dele dine tanker og samtidig høre om andres erfaringer. Der er altid en frivillig fra HØRT til stede for at sikre, at samtalen forløber trygt og støttende for alle.

Gruppechatten er åben hver aften fra kl. 19-21, og der er plads til op til 10 deltagere.

Send os en besked

Nogle gange kan hovedet være fyldt med tanker. Det kan ofte hjælpe på de mange tanker, når man siger dem højt eller skriver dem ned. I Memo kan du helt anonymt tale med en professionel rådgiver via tale- og tekstbeskeder eller gemme beskeder til dig selv på en anonym brugerprofil. Memo er åben alle dage, og vi bestræber os på at svare dig inden for to hverdage. Hvis vi har travlt, kan der dog gå lidt længere tid.

Hvis du har lyst, kan rådgiveren vende tilbage til dig en uges tid efter jeres samtale og høre, hvordan det går. I Memo er det helt op til dig, om det kun er dig, der ser dine beskeder, eller du deler beskederne med en rådgiver. Du bestemmer også selv, om du ønsker, at rådgiveren skal vende tilbage til dig efter jeres samtale.

Pige der indtaler en memobesked på sin telefon

Få en bisidder

Er du under 18 år har du som ung ret til en bisidder, hvis du skal til samtale i kommunen, i Familieretshuset eller Ankestyrelsen. Hvis du får ungestøtte (efterværn), kan du også få en bisidder med til møder med kommunen op til du er 23 år. En bisidder kender lovgivningen, og deres opgave er at være støttende og vejlede dig før, under og efter din samtale. En bisidder understøtter dig i din sag og sikrer, at du er bedst muligt forberedt til samtalen. 

Bisidderen hjælper dig også med at fortælle det, der kan være svært, og samtidigt sørger bisidderen for, at dine ønsker kommer frem i samtalen. Bisidderen varetager kun dine interesser og er der for dig både før, under og efter mødet. HØRTs bisiddere er professionelle, og har alle erfaring i at arbejde med unge. 

Når du får en bisidder, skal du blandt andet fortælle os dit navn, adresse og telefonnummer. Derfor er du ikke længere anonym. 

Eller ring på 35 55 55 56

Ønsker du at kontakte bisidningen anonymt, kan du taste #31# foran telefonnummeret. Vil du vide, hvordan vi beskytter dine oplysninger, kan du læse mere her.

To piger der taler sammen for foden af en trappe

Dagens temaer i gruppechatten:

Gruppechat kl. 19-20

Kærlighed og forelskelse

Gruppechat kl. 20-21

Skole og uddannelse

GOD STIL I GRUPPECHATTEN:

  • Hold den gode tone
  • Respektér hinanden
  • Deltag aktivt i samtalen 
  • Ingen spørgsmål er dumme
  • Husk at du er anonym 

Memo

HVAD FYLDER
HOS DIG LIGE NU?

Mange gange kan det hjælpe på mylderet af tanker i hovedet at skrive tankerne ned eller sige dem højt. Her i Memo kan du gøre det helt anonymt.

Skriv eller læg en talebesked - vi er klar til tale med dig, hvis du brug for det. Du kan regne med svar indenfor 2 hverdage. Kan det ikke vente så længe? Prøv i stedet Chatten

eller

Ikke helt klar til at tale med os endnu? Du kan også starte med at sætte ord på dine tanker på din egen private og anonyme profil.

Du kan vælge at holde dine noter helt for dig selv. Men får du lyst til at tale med nogen om dem, kan du også senere sende dem ind til Memo-rådgiver

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat