Chat med os

På HØRT kan du chatte fortroligt med en professionel rådgiver, der har erfaring med rådgivning om alt fra små til store problemer. Hos os er du 100% anonym, og du kan få chatrådgivning døgnet rundt, alle ugens dage, hele året. Vi sidder klar til at lytte og hjælpe dig.

Chat med andre unge

I gruppechatten kan du skrive med andre unge, som måske kender til nogle af de samme udfordringer, som dig. Der kan følge mange forvirrende tanker med de udfordringer, som livet byder på. Måske har du selv lidt svært ved at sætte ord på dine følelser og tanker, fordi du ikke rigtig har hørt andre tale om det før.

Det kan være rigtig rart at dele tanker og høre andres erfaringer. I gruppechatten er du 100% anonym og en frivillig fra HØRT faciliterer samtalen, så du kan føle dig tryg.  

Gruppechatten er åben hver aften fra kl. 20- 21, og der er plads til seks deltagere i chatten.

I alle gruppechats er der en facilitator til stede, som sørger for at samtalen forløber trygt for alle deltagere.

Send os en besked

Nogle gange kan hovedet være fyldt med tanker. Det kan ofte hjælpe på de mange tanker, når man siger dem højt eller skriver dem ned. I Memo kan du helt anonymt tale med en professionel rådgiver via tale- og tekstbeskeder eller gemme beskeder til dig selv på en anonym brugerprofil. Memo er åben alle dage, og vi bestræber os på at svare dig inden for to hverdage. Hvis vi har travlt, kan der dog gå lidt længere tid.

Hvis du har lyst, kan rådgiveren vende tilbage til dig en uges tid efter jeres samtale og høre, hvordan det går. I Memo er det helt op til dig, om det kun er dig, der ser dine beskeder, eller du deler beskederne med en rådgiver. Du bestemmer også selv, om du ønsker, at rådgiveren skal vende tilbage til dig efter jeres samtale.

Pige der indtaler en memobesked på sin telefon

Få en bisidder

En bisidder er en professionel voksen fra HØRT, der kan hjælpe med at sætte ord på dine tanker og ønsker i mødet med kommunen eller Familieretshuset. Vi kan både hjælpe med at tage kontakt til kommunen og gå med til møder. Det er helt gratis.

Du kan få en bisidder, hvis du er under 18 år eller har efterværn i kommunen. Når du får en bisidder, skal du fortælle os dit navn, adresse og telefonnummer. Det betyder, at du ikke er anonym. En bisidder ser tingene fra dit synspunkt, og støtter dig i kontakten med kommunen eller Familieretshuset.

Vi har bisiddere over hele landet, så vi har sikkert også en tæt på dig. Alle vores bisiddere er socialrådgivere. De kender derfor loven og dine rettigheder.  

Eller ring på 35 55 55 59

To piger der taler sammen for foden af en trappe

Tanker om forskelsbehandling

I aften skal vi tale om forskelsbehandling. Desværre bliver rigtig mange unge stadig behandlet anderledes, fx på grund af deres religion, kultur, hudfarve, køn eller hvor de kommer fra

Forskelsbehandling kan få os til at føle os ensomme, utrygge og ikke accepterede. Mange unge oplever at stå alene med disse tanker og føelser og det kan også være svært at finde hjælp, viden eller et fællesskab, hvor man kan få den støtte, man har brug for.

Din deltagelse er vigtig i dagens gruppechat. Del derfor gerne dine tanker, oplevelser og idéer!

Gruppechatten er et anonymt samtaletilbud, hvor det er muligt for dig at chatte med op til 10 andre unge ad gangen om de ting, der sommetider fylder i ungdomslivet.

I alle gruppechats er der en facilitator til stede, som sørger for at samtalen forløber trygt for alle deltagere.

GOD STIL I GRUPPECHATTEN:

  • Hold den gode tone
  • Respektér hinanden
  • Deltag aktivt i samtalen 
  • Ingen spørgsmål er dumme
  • Husk at du er anonym 

Privatlivspolitik for gruppechatten

Memo

HVAD FYLDER
HOS DIG LIGE NU?

Mange gange kan det hjælpe på mylderet af tanker i hovedet at skrive tankerne ned eller sige dem højt. Her i Memo kan du gøre det helt anonymt.

Du kan både indtale eller skrive dine tanker ned, og du bestemmer selv om du vil holde dine noter privat på din egen profil eller dele dem med en rådgiver. Vi er klar til hjælpe dig, hvis du brug for det

eller

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat