Chat med os

På HØRT kan unge i alderen 15-24 år chatte anonymt med en frivillig rådgiver, der har erfaring med rådgivning om alt fra små til store problemer. Hos os er du 100% anonym, og du kan få rådgivning døgnet rundt, alle ugens dage, hele året. Vi sidder klar på chatten til at lytte og hjælpe dig.

Pige og dreng kigger på telefon

Ring til os

Du kan ringe til HØRT på 116 111 og tale med en frivillig rådgiver, som har erfaring med at rådgive om alt fra små til store problemer. Hos os er du 100% anonym, og du kan få gratis rådgivning døgnet rundt, alle ugens dage, hele året. Vi sidder klar på telefonen til at lytte og hjælpe dig.

Ung pige skriver en chatbesked på sin telefon

Skriv til os

I brevkassen kan du skrive anonymt til HØRT og få svar fra en frivillig rådgiver med erfaring i at håndtere alt fra små til store problemer. Hvis du har lyst, vil rådgiveren også vende tilbage til dig en uges tid efter, at du har fået svar på dit brev for at høre, hvordan det går med det, som du skrev til os om. Uanset om du skriver om kærlighed, venskaber, selvskadende adfærd eller psykiske udfordringer, er vi her for at lytte og hjælpe dig. Dit brev kan samtidig blive en støtte for andre unge, da nogle breve bliver delt anonymt her på HØRT’s hjemmeside, så andre kan læse med og finde støtte i dine oplevelser. Vi bestræber os på at svare alle breve til brevkassen inden for to hverdage.

Brevkassen åbner i slutningen af august.

Få en bisidder

Er du under 18 år har du som ung ret til en bisidder, hvis du skal til samtale i kommunen, i Familieretshuset eller Ankestyrelsen. Hvis du får ungestøtte (efterværn), kan du også få en bisidder med til møder med kommunen op til du er 23 år. En bisidder kender lovgivningen, og deres opgave er at være støttende og vejlede dig før, under og efter din samtale. En bisidder understøtter dig i din sag og sikrer, at du er bedst muligt forberedt til samtalen. 

Bisidderen hjælper dig også med at fortælle det, der kan være svært, og samtidigt sørger bisidderen for, at dine ønsker kommer frem i samtalen. Bisidderen varetager kun dine interesser og er der for dig både før, under og efter mødet. HØRTs bisiddere er professionelle, og har alle erfaring i at arbejde med unge. 

Når du får en bisidder, skal du blandt andet fortælle os dit navn, adresse og telefonnummer. Derfor er du ikke længere anonym. 

Eller ring på 35 55 55 56

Du ringer anonymt til bisidningen. Men skal du have hjælp fra en bisidder, vil de spørge om dine oplysninger. Vil du vide, hvordan vi beskytter dine oplysninger, kan du læse mere her.

To piger der taler sammen for foden af en trappe

Telefon

Gruppechatten

  • Hold den gode tone
  • Respektér hinanden
  • Deltag aktivt i samtalen 
  • Ingen spørgsmål er dumme
  • Husk at du er anonym 
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat